Loading…

GUIDEDE ture i Telemarkskanalen

PADLEKURS i nasjonalparken

FÆRDER fyr

FÆRDER nasjonalpark

VERDENS ENDE

PADLING er for alle på Hvaler

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Guidede turer og arrangementer

"Padleopplevelser" har tur- og arrangement tilbud som bør passe til de fleste. Vårt mål er at du skal ha en god og trygg opplevelse under arrangementet og føle at padling vil være en aktivitet du ønsker å fortsette med.

Guidede padleturer arrangeres i den idylliske skjærgården i Færder nasjonalpark. Vi Skreddersyr opplegget for å gi turen det lille ekstra, og gi deg best mulig opplevelse.

Nødvendig erfaring
Leie av guide forutsetter at alle deltagere på tur har reiseforsikring som dekker aktivitetene de skal delta på

Innhold
Våre guider har tilbakelagt mange km i området rundt Nøtterøy, og har stor erfaring med området. Der er også mulighet for å få servert god mat på turen, men dette skal bestilles i god tid.

Sikkerhet

Sikkerhetsopplæring er viktige elementer i alle våre turer med en filosofi om at økt padleerfaring går hånd i hånd med økt sikkerhetskunnskap. Forutsetningen for å delta på våre turer er at du er svømmedyktig og alle må bære flytevester på kroppen når de sitter i kajakken.

Påkledning
Ta alltid med et skift for hele kroppen på alle turer/arrangementer. Regn med en svømmetur!
I kalt vær, spesielt på forsommeren, er det lurt å ha ulltøy på hele kroppen. Hvis du har tør- eller våtdrakt er dette en ide at ta med.

Ta ellers med klær etter været. En god påkledning er ofte en supertrøye og en tynn ullgenser utenpå. Da gjør det ikke noe at det drypper litt fra årene eller ovenfra. Dersom det regner eller blåser kan en lett vanntett anorakk gjøre god nytte. Ha en vanntett pose til tørt skift.

Utstyr
Følgende utstyr er standard til våre turer, når deltakerne ønsker å leie

- Kajakk av havpadlekvalitet
- Åre
- Flytevest
- Spruttrekk

På alle turer stilles hjelm GRATIS til rådighet.

Kontaktinformasjon

Jan Pihl
+47 92 88 31 46
jan@pihlnet.com
VHF MMSI: 825815533