Personvern

Personvernerklæring

Referanse: EU GDPR - General Data Protection Regulations

Denne personvernerklæringen gjelder forretningsprosessene hos Padleopplevelser (Pihlnet Consult)

Erklæringen gir informasjon om, beskriver formålet med og virkemidlene for behandlingen av data vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, samtykker du til og godtar vilkårene som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig

jan@pihlnet.com
Telefon 92 88 31 46
Østbyveien 37
3132 Husøysund

Bruk av personopplysninger

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne møte våre kontraktsforpliktelser, betjene deg som kunde og for å ivareta lovpålagte krav.

Opplysningene brukes til å behandle dine ordre, informere deg om ordrestatus, verifisere adressedata, gjennomføre identitetsbekreftelse, hindre svindel, samt til logistikk, levering og bokføring.

Dette innebærer bruk av personlige opplysninger og betalingsopplysninger.

Vi bruker også dine personlige opplysninger til administrasjon og drift av vår kommunikasjon, it- og sikkerhetssystem i samarbeide med våre tjeneste leverandører.

Personlig data kan også benyttes til følgende formål: salg, kontakt med kundeservice, markedsføring og informasjon.

Ved markedsføring via e-post og SMS

Vi benytter Acymailing. Ved markedsføring via e-post og SMS skal samtykke innhentes på forhånd. Et samtykke som er gitt kan trekkes tilbake når du måtte ønske det.

Bruk av informasjonskapsler

Nettbutikken vår (fra Hikashop) er avhengig av å benytter informasjonskapsler for å fungere, huske deg som kunde og innholdet i handlekurven din.

Butikkløsningen benytter en betalingsløsning fra Paypal. Ved bruk av paypal Checkout (kontroll) settes det inn informasjonskapsler.

For andre tjenester kan du selv aktivt be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel. Det gjør det lettere for deg neste gang du logger på nettstedet. Disse informasjonskapslene utløper etter ett-1-år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet midlertidig, opprettes en informasjonskapsel. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og fjernes nå du lukker nettleseren din.

Tjenesteleverandører
Informasjon vil bli delt med våre tjenesteleverandører; hikashop for butikk/nettbutikkløsningen, Paypal for betalingstjenester og logistikkpartnere for forsendelse og levering når dette er nødvendig.

Samarbeidspartnere som er nødvendige for vår forretningsdrift; herunder ordrebehandling, betalingstjenester, identitetsbekreftelse, forebygging av svindel, drift av nettbutikk, logistikk, analyser og supporttjenester.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi bruker lukkede systemer og tilstreber høy grad av sikkerhet. Tjenestene kjøpes eksternt av velrennomerte leverandører datatjenester. Antivirus benyttes på alle arbeidsstasjoner, PC’er, nettverk og servere.

Endringer

Vi forbeholder oss retten til å foreta endringer i denne erklæringen i samsvar med de til enhver tid gjeldende regler i EU GDPR (General Data Protection Regulations).

Padlevettreglene

1. Velg båt som passer til dine ferdigheter og til turen.
2. Sjekk at utstyret er i orden.
3. Kle deg etter vanntemperaturen. Ta med reservetøy.
4. Ha alltid på deg godkjent padlevest.
5. Overvurder ikke dine egne ferdigheter. Øv deg på redningsteknikker.

6. Dersom du velter, forlat ikke båt eller åre.
7. Ha respekt for vær og vind, og sjekk værvarslingen før du går ut i kajakk eller kano.
8. Hold god avstand til andre båter. Sørg for å bli sett.
9. Lær deg livredning.
10. Vær miljøbevisst. Vis hensyn overfor naturen. Husk sporløs ferdsel.

 

Kontaktinformasjon

Jan Pihl
+47 92 88 31 46
jan@pihlnet.com
VHF MMSI: 825815533